TV Intervjui

Prilog Hrvatske nacionalne TV – Globalna Hrvatska i iz emisije izdvajamo: „Učiti vjerovati u sebe, ne bojati se neuspjeha ili preokreta u životu – mudrost je koja je, nakon što je živjela u nekoliko zemalja, Danijela Balikića dovela kao povratnicu u Hrvatsku. Njezin poslovni uspjeh uslijedio je nakon velikih životnih tragedija. ”

  • Osobna priča: Borba protiv karcinoma. Snažan imunitet je razlika između zdravlja i bolesti. Pogledajte TV prilog na HRT-u.
  • Na Mreža TV emitirala se emisije ONE NASTUPAJU, a One su: Danijela Balikic, poduzetnica i inovatorica – Imunoalfa, Nataša Božić Šarić, urednica i voditeljica na N1 TV i Bernardica Juretić Rožman osnivačica Zajednice za liječenje ovisnika. O vrlo aktualnoj temi #STRES, voditeljica Mladenka Šarić od gošći je dobila odgovore o tome kako se obraniti od stresa u ovom ludom tempu naših života.
  • Ekskluzivni TV razgovor Ane Brbore Hum u produkciji Mreže TV – o životnom putu Danijele Balikic (inovatorica i poduzetnica), o formuli uspjeha, o Međunarodnom nagrađivanom proizvodu Imunoalfi, o planovima i motivaciji…
  • HTV – gostovanje u emisiji Globalna hrvatska povodom prestižne Nagrade “Utjecajne hrvatske žene” gdje je naša Direktorica Danijela Balikić dobitnica za kategoriju poduzetništvo. Glas Hrvatske
  • Naša direktorica Orange & Green, Danijela Balikić dala je intervju za TV emisiju koja se na nacionalnoj razini gleda u Hrvatskoj: “One nastupaju” Žene u dobi od 40, 50 i više godina čuju previše puta da su “prestare”. Ponekad je potrebno samo da čujete priču drugih ljudi da vas potakne na vlastite promjene.
  • HTV1 – „Hrvatska za 5“ Branimira Bilića – Najbolje hrvatske poduzetnice
  • Promocija u Bosni i Hercegovini na nacionalnoj TV u suradnji sa našim zastupnikom Gabbiano Company za BiH