Hrvatska

#OstanimoOdgovorni

Dragi naši divni korisnici, Hvala na povjerenju koje nam ukazujete narudžbama Imunoalfe. Znamo da vam je Imunoalfa neophodna, vrlo tražena i brže se proda nego što ljekarne stignu naručiti.

Imajte na umu da, zbog zabrinutosti oko javnog zdravlja i zbog širenja COVID-19, i dalje djelujemo iako su  zahtjevne okolnosti. Zdravlje našeg tima i poštovanje prema našoj zajednici od najveće su važnosti za našu tvrtku. U skladu s propisima koje je usvojila hrvatska vlada u vezi s pandemijom  coronavirusa, naš tim smo sveli na minimum kako bi umanjili rizik od širenje zaraze. Sa takvim načinom djelovanja  želimo pridonijeti suzbijanju širenja COVID-19 u svijetu.

Primjećujete da izravno komunicirate s proizvođačem, i kao inovatori Imunoalfe, naša je želja da se naš proizvod ne zloupotrebljava i prodaje po mnogo većoj cijeni ljudima kojima je potrebno, koji štite sebe i svoje obitelji. Stoga je vaša narudžba putem  web trgovine namijenjena osobnoj uporabi, a ne za daljnju distribuciju u ovim teškim vremenima.

Ako želite raditi s nama kao specijalizirana prodavaonica ili maloprodajno mjesto, kontaktirajte nas na info@imunoalfa.com


Kako naručiti Imunoalfu:

Pojačali smo suradnju sa našim Webshop partnerima:

Ostanite odgovorni, ostanite zdravi.

Čuvajmo jedni druge.