PIRAMIDA ZDRAVLJA

Neka Vaš PRVI IZBOR bude PRIRODNO! 
Osobe se često odlučuju na prirodne pripravke tek kada sve što su probali – razočara. Često prirodi nedamo dovoljno vremena da nam pokaže svoje dugotrajno i efikasno djelovanje jer smo i navikli na brze odgovore i brza rješenja. Želimo instant efekte, ali upravo to i dobivamo! Ako smo sretni! Tegobe su trenutačno otklonjene i možemo dalje! Ali do kada? – Sutra, kada unesemo drugu dozu tog instant rješenja. Ali kako odjednom naš instant lijek postaje constant? I zašto nas muči što smo bacili uputstva za konzumaciju? Jer ne rješavamo uzrok već ga samo maskiramo maskom univerzalne veličine koja nas počinje tiskati. Skinimo tu masku na vrijeme i dopustimo prirodi da istakne svoje blagodati i ljepote kroz našu PIRAMIDU ZDRAVLJA.

U bazi Imunoalfine piramide nalazi se KOZJE MLIJEKO kojega je sastavom najviše. Tome je razlog njegovo svojstvo snažnog ojačanja IMUNITETA te dokazano ANTIALERGIJSKO djelovanje.

Kozje mlijeko ima i izrazita ANTIKANCEROGENA SVOJSTVA te pomaže u liječenju BRONHITISA. 

Kozje mlijeko dokazano djeluje: imunostimulativno, stimulira sintezu antitijela, antioksidativno, antimikrobno…

Kozje mlijeko lakše je probavljivo zbog manje količine LAKTOZE te time pogodno za primjenu osobama koje su LAKTOZA INTOLERANTNE . 

Zbog smanjene količine alfa-s1-kazeina -> čestog alergena u kravljem mlijeku – pogodno je za konzumaciju osobama ALERGIČNIM NA MLIJEKO

Navedeni su samo neki od razloga zašto je KOZJE MLIJEKO dobilo čast biti glavnim sastojkom zdrave , prirodne i moćne IMUNOALFE


Prirodno; umjetno, ali specijalizirano; puno različitih vitamina; puno jednog vitamina,.?!?🙄😲😱

Cilj određuje vrstu pripravka!

  • Lijekove koji su u 99% sintetizirani koristimo kako bismo rješili trenutačne probleme nastale u organizmu. Vjeruje se kako će osobe ukoliko dolazi do opetovanih stanja posegnuti za prevencijom i time će unos lijekova biti u razinama koje ne izazivaju štetnost.
  • Kronična stanja deficijencije određenog minerala ili vitamina kadkad zahtjevaju visoku dozu istog pa posežemo za sintetiziranim pripravcima ili visoko prerađenim ekstraktima .

•Ukoliko radimo na prevenciji ili je u pitanju kronično stanje bolesti organizma i zahtjeva kontinuirani unos djelatne tvari ključ je PRIRODNO, UMJERENO, KONTINUIRANO


ZAŠTO ODABRATI DEHIDRAT? 
➡️Pravilnim provođenjem dehidratacije namirnica gubi vodu, a ZADRŽAVA funkcionalne komponentne: VITAMINE i MINERALNE TVARI i nutritivne MAKRONUTRIJENTE (proteini, ugljikohidrati i masti)
Takav kompletan sastav omogućava visoku apsorpciju i potpunu iskoristivost zbog međudjelovanja sastojaka IMUNOALFA je proizvod sačinjen od dehidrata kozjeg i kobiljeg mlijeka te ljekovitih biljaka. 


REDUKCIONISTIČKI PRISTUP koji daje fokus samo jednoj komponenti hrane je onaj na kojega smo navikli informacijama iz medija i on modernom čovjeku odgovara jer daje rješenje jednostavne izvedbe. Popij, pojedi, napravi i tvoj problem će biti rješen! Iako jednostavno za provesti neće uvijek imati obećano djelovanje. Jer ljudski organizam nije jednostavan već je složen sustav, a biokemijski putevi u našem tijelu često odlutaju od pretpostavljene kemijske jednadžbe na papiru. 📉📈
Moderna znanost veću važnost pridaje HOLISTIČKOM PRISTUPU koji sagledava međudjelovanje komponenata namirnica i sinergički utjecaj na ljudski i životinjski organizam. Izrazito složen na papiru -> u prirodi pokazuje najviši stupanj jednostavnosti!