ALERGIJE i ZAŠTO JA ?!?

Alergije može imati svatko, mogu nastati i nestati u bilo kojem periodu života. Same alergije nisu nasljedne, ali se nasljeđuje predispozicija za njihovim javljanjem.  Upalni odgovor imunološkog sustava nastao izlaganjem alergenu dovodi do oštećenja normalnih tkiva. 
Sastojci IMUNOALFE -> kozje i kobilje mlijeko djeluju izrazito antialergijski čime čuvaju tkiva od nepotrebnih upala, a sam IMUNOLOŠKI sustav ukoliko je oslabljen osnažuju. 


HRAST je poznat kao vrlo otporno drvo, ali na njegovu pelud nisu otporni baš svi! Alergije koje se javljaju u mjesecu svibnju mogle bi biti uzrokovane upravo ovim vladarom šuma!
Nedajte da simptomi alergija zavladaju vama, smanjite ih i eliminirajte nagrađenom formulom IMUNOALFE na bazi kozjeg i kobiljeg mlijeka visoke antialergijske djelotvornosti! 


Zašto ponekad lijekovi ne pomažu već odmažu ⁉️
Lijekovi koji se često pripisuju kod ALERGIJA nazivamo antihistaminicima. Takvi lijekovi blokiraju HISTAMIN tj. reakciju imunosnog sustava.
Histamin djeluje na budnost, pa antihistamini potiču spavanje. Isto tako, uništavanje neurona koji proizvode histamin ili inhibiranje histaminske sinteze dovodi do poteškoća s koncentriranjem. IMUNOALFA je prirodan imunomodulator koji stimulira imunološki sustav kako bi se održao u ravnoteži . Njeni sastojci ne djeluju umjesto našeg IMUNITETA niti ga ne blokiraju, već mu pomažu ostati u ravnoteži koja je optimalno stanje.