SHQIPE

FORCONI IMUNITETIN TUAJ!

IMUNOALFA

KUNDËR ALERGJISË!

QUMËSHT DHIE

E FORCON IMUNITETIN NË MËNYRË TË PËRFORCUAR.

I ZVOGËLON KONSIDERUESHËM SIMPTOMAT E ALERGJISË DHE NDIHMON NË RASTE TË BRONKITIT. KA CILËSI TË THEKSUARA ANTI-KANCEROGJENE DHE ËSHTË PËRPLOT ME KALCIUM, ZINK, SELEN …

QUMËSHT PELE

ELIKSIR I SHËNDETIT DHE ANTI-ALERGEN, ALEAT NË LUFTËN ME SËMUNDJET NË KANALET E FRYMËMARRJES, MË I PËRAFËRTI ME QUMËSHTIN E NËNËS DHE I NJOHUR PËR VETITË ANTI-PLAKJE…

KORIANDËR

E PASTRON ORGANIZMIN PREJ TOKSINEVE DHE METALEVE TË RËNDA, ILAÇ NATYRAL PËR ANEMI, E REDUKTON NIVELIN E KOLESTEROLIT DHE SHEQERIT NË GJAK…

BETONIKA

PASTRUESI MË I MIRË I MËLÇISË SË ZEZË DHE NË PËRGJITHËSI I TËRË ORGANIZMIT, REDUKTON IRRITIMIN DHE SHQETËSIMIN, E PËRMIRËSON KUJTESËN…

BALSAM

NDIKON KUNDËR STRESIT TË PËRDITSHËM, MIGRENËS DHE DEPRESIONIT, E PËRFORCON MUSKULIN E ZEMRËS DHE E PASTRON GJAKUN, E PËRMIRËSON GJUMIN…

ÇIKORE

E PASUR ME ANTI- OKSIDUES TË CILËT KANË NDIKIM TË SHKËLQYESHËM NË ZEMËR DHE ENËT E GJAKUT, NDIHMON NË FUNKSIONIMIN NORMAL TË SISTEMIT DIGJESTIV…

TRUMZA

NDIHMON GJATË KOKËDHIMBJES DHE MIGRENËS, E PËRMIRËSON QARKULLIMIN DHE NDIHMON GJATË MJEKIMIT TË ASTMËS DHE BRONKITIT, NDIHMON GJATË KOLLITJES…

TABLETA UNIKE PËR IMUNITET NGA QUMËSHTI I DHIVE, QUMËSHTI I PELËS DHE 5 BIMË MJEKUESE

Doza e rekomanduar është 6 tableta në ditë. është e rëndësishme të merren çdo ditë në të njëjtën kohë, me sasi më të madhe të lëngjeve.

për fëmijë dhe të rritur!

PRODUKTI MË I MIRË NATYRAL PËR IMUNITET NGA KROACIA!!!

MEDALJE E ARTË NDËRKOMBËTARE PËR INOVACION!

Еksportues për Kosovën dhe Shqipërinë :  

ALFA IMUNO PROTEKT SHPKPV SHKUP – DIJANA ZAOVSKA

TEL:+389 71 888 899; E-MAIL: imunoalfa@gmail.com


Imunoalfa janë tableta unike me permbajtje  nga  qumësht  dhie  dhe qumësht  pele me 5 barera  shëruese.

Efektet e Imunoalfa

Forcim dhe mirëmbajtje të fortë të sistemit imunitar, mbrojte prej viruseve  dhe heqjen  efektive te alergjive.

Përbërje

Imunoalfa është një product me përbërje shumë komplekse, për shkak të niveleve të larta të kalciumit, hekurit, kaliumit, fosforit, bakrit, zinkut, magnezit, selenit dhe mineraleve të tjera, pastaj vitaminat A, B6, B12, C, D, E, K, si edhe retinol, beta carotene, thiamine, riboflavin, niacin, folate, acid pantonic, choline, etj., është në të njëjtin nivel me çdo multivitamin dhe beta glukan, sepse I plotëson nevojat e përditshme të organizmit  me supstancat e perberesve te tij .

Vlen të përmendet se të gjitha përbërjet janë me permbajtje  natyrore, dhe saktësisht kjo është ajo që e vecon  këtë produkt prej shumë produkteve te tjera  të ngjashme, dhe për këtë është I shpërblyer si “Medalja e artë ndërkombëtare për inovacion”.

– Pluhuri i qumështit  të dhisë –fuqishem e forcon imunitetin, I largon alergjitë dhe e shëron bronkitin. Ka cilësi të theksuara anti-kancerogjene.

– Pluhuri I qumështit të pelës) – eliksir shëndetësor dhe anti-alergjen, për sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes dhe neurodermatitin, i ngjajshem  me qumështin e gjirit, i njohur për vetitë e tij kundër plakjes dhe anti-rrudhave.

– Pluhuri i  farave të Coriandrit – e pastron trupin prej toksinave dhe metaleve të rënda, është një ilaç natyral për anemi, e zvogëlon nivelin e kolesterolit dhe sheqerit, e normalizon tretjen.

– Pluhuri i lules Sarushe- Lulja e Mjedisit Jetesor (Betonika) – e pastron mëlçinë dhe detoksifikon tërë organizmi. I largon irritimin dhe shqetësimin, dhe funksionon kundër kokëdhimbjeve.

– Pluhuri i gjetheve te Melises-Bari i Bletes– e heq lodhjen nga aktivitet të tepërta intelektuale, qetëson, ka efekte  kundër stresit, migrenes dhe depresionit, dhe e forcon kujtesën.

– Pluhuri i gjetheve nga  Zhumbrica-Trumeza– e qetëson  astmën bronkiale, është antiseptik, e ndalon kollitjen, I forcon nervat dhe e largon pagjumësinë.

– Pluhuri i gjetheve nga Bresa-radhiqe – e përmirëson gjendjen shpirtërore, e heq  depresionin, e forcon funksionin e mëlçisë dhe ndihmon në sëmundjet e shperetkës dhe diabeteve, duke vepruar si diuretik.

Menyra e Perdorimit

Dozimi i rregullt i Imunoalpha është 6 tableta në ditë (3×2), çdoherë kur ka nevojë për forcim të imunitetit, gjendjet  post operative, bronkit kronik, dermatit, alergji dhe gjendje të tjera akute. Kjo dozë vlen për të gjitha grupmoshat, sepse fëmijët më të vegjël kanë nevojë për imunitet të përshpejtuar, pasi që tek ato imuniteti bie shpejt. Tabletat Immunoalpha janë me madhësi klasike, dhe nëse fëmijët nuk munden ti gelltisin  ose janë shumë të vegjel  për ti konsumuar (fëmijët mbi 6 muaj, rekomandohet te konsumohen te tretura   në një lugë) – copetoni tabletën (eshte e  lehtë sepse janë plotësisht te natyrshme dhe janë me konzistence  te butë për coptim më të lehtë).

Nuk ka nevojë të bëhet pauze gjatë konsumimit dhe perdorimit. Përvojat tregojnë se me përdorim të rregullt, përdoruesit janë më të fortë, më të shëndetshëm dhe më rezistentë. Mos harroni se konsumimi  i rritur i lëngjeve është i  nevojshëm për të marrë rezultatet më të mira. Duhet të dini që nuk është e mundur të mbidozoni me Immunoalpha. Në rast kur imunitetin e keni mjaft te forcuar, është e mjaftueshme të merrni 3-4 tableta çdo ditë.  Nënkuptohet që produktin Immunoalpha nuk e rekomendojmë për përdoruesit që janë të ndjeshëm në ndonjë prej përbërësve të tij.

Paketimi

Produkti Immunoalpha përmban 180 tableta

Kushtet e ruajtjes – Të ruhet  në një vend të thatë në  temperaturë 15-25 gradë.