Tvrtka

Tvrtka Orange & Green, registrirana je za istraživanje i razvoj, te proizvodnju farmaceutskih pripravaka. Nakon godina istraživanja tržišta, početkom 2016. izgrađen je laboratorij za istraživanje i razvoj u Slavoniji i otvoren i registriran farmaceutski proizvodni pogon u Zagrebu, gdje je započeta  proizvodnja Imunoalfe, tableta kozjeg i kobiljeg mlijeka sa dodatkom ljekovitog bilja.

Stručnjaci tvrde da je Imunoalfa neophodna za svakodnevno produktivno funkcioniranje. Znajući da je današnji moderni čovjek prezaposlen, užurban, pod permanentnim stresom, pod stalnim bremenom vlastitih prenaglašenih zahtjeva i uvidjevši da se mahom nekvalitetno hrani, nedovoljno spava i odmara pa tako posljedično zadobija krivu sliku o sebi i skali vrijednosti koje ga okružuju – shvatili smo da su premium prirodni i nutritivno moćni proizvodi ultimativan nadomjestak lošim zdravstvenim i životnim navikama modernog urbanog čovjeka. Stoga smo u poslovnoj filozofiji naše obiteljske tvrtke Orange & Green zamislili zaokružiti paletu proizvoda sa tematom: jačanje imuniteta – antistress – detoksikacija organizma. Prvi od proizvoda iz ove palete je IMUNOALFA –  premium imunitetni proizvod, nova formula utjelovljena u snazi prirode. Mudrije je držati se onoga što nam priroda pruža u izvornom obliku, jer je to najlogičniji put ozdravljenja.  Dakle, samo: Zdravo. Prirodno. Moćno. = Imunoalfa 

IMUNOALFA je nagrađena međunarodnom zlatnom medaljom za inovaciju, a ujedno je i hrvatski premium izvozni proizvod, registriran u Europskoj mreži poduzeća i Hrvatske gospodarske komore.