български

Имуноалфа ( Imunoalfa) е хърватски продукт и горд партньор на Детската болница “Сребъряк” в Загреб.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, СЪСТАВ, ДЕЙСТВИЕ, УПОТРЕБА, ОПАКОВКА

Имуноалфа са уникални таблетки от козе мляко и мляко от кобила с 5 лечебни билки.

Предназначение

Силно укрепване и поддържане на имунитета, защита срещу вируси и ефективно отстраняване на алергии.

Състав

Имуноалфа е продукт с много сложен състав тъй като с високите си нива на калций, желязо, калий, фосфор, мед, цинк, магнезий, селен и други минерали, следвани от витамини А, В6, В12, С, D, Е, К, както и ретинол, бета каротин, тиамин, рибофлавин, ниацин, фолат, пантотенова киселина, холин и др., които съдържа е наравно с всеки мултивитамин и бета глюкан, и задоволява общите дневни нужди на организма за веществата включени в съставаму.

Трябва си да се отбележи, че всички съставки са с естествен произход и именно това отличава този продукт от многобройните подобни продукти и поради това е награден с „Международен златен медал за иновации“.

Действие

– КОЗЕ МЛЯКО на прах- силно укрепва имунитета, преодолява алергиите и лекува бронхит. Има подчертани  противоракови свойства.

– МЛЯКО ОТ КОБИЛА на прах – еликсир на здравето и антиалерген за заболявания на дихателните пътища и невродерматит, наподобяващкърмата, известен със свойствата си против стареене и против бръчки.

– семена от КОРИАНДЪР на прах – прочиства организма от токсини и тежки метали, естествено средство против анемия, понижава нивата на холестерол и захари, нормализира храносмилането.

– Прах от цвета на ЛЕЧЕБЕН РАНИЛИСТ (Betonika) – прочиства черния дроб и прави детоксикация на целия организъм. Той премахва раздразнението и безпокойството и помага срещу главоболие.

– Прахот лист на МАТОЧИНА- премахва умората от прекомерната интелектуална активност, действа успокоително, помага срещу стрес, мигрена и депресия и укрепва паметта.

– Прах от лист от МАЩЕРКА –действа благоприятно при бронхиална астма, антисептик, подтиква изкашлянето, укрепва нервите и премахва безсънието.

– Прах от листа на СИНЯ ЖЛЪЧКА(ЦИКОРИЯ) – подобрява настроението, облекчава неразположението и депресията, засилва функцията на черния дроб и помага при заболявания на далака и диабет, действа като диуретик.

Дозировка

Редовното дозиране на Имуноалфа е 6 таблетки дневно (3х2), винаги когато има нужда от силен имунитет, следоперативни състояния, хроничен бронхит, дерматит, алергии и други остри състояния. Тази доза се прилага за всички възрастови групи, тъй като по-малките деца се нуждаят от ускорено засилване на имунитет, поради по-бързото намаляване на имунитета при тях и по този начин те са най-уязвимата група от населението. Имуноалфа таблетките са класически по размер и ако децата не искат да ги глътнат или са твърде малки за да ги приемат (препоръчваме да се приемат от деца на възраст над 6 месеца с лъжица) – стрийте таблетката (това ще е лесно, защото таблетките са напълно естествени и технологично по-меко пресовани за по-лесното им разситняване).

Няма нужда да спирате потреблението. Опитът показва, че при редовна употреба потребителите са по-силни, здрави и по-устойчиви. Не забравяйте, че за да постигнете най-добри резултати е необходим увеличен прием на течности. Трябва да знаете, че не е възможно предозиране с Имуноалфа. При вече засилен имунитет е достатъчно да приемате 3-4 таблетки дневно. Разбира се, не препоръчваме продукта Имуноалфа на потребители, които са свръхчувствителни към някоя от неговите съставки.

Опаковка

Продуктът Имуноалфа съдържа 180 таблетки.

Условия за съхранение – Съхранявайте на сухо място при температура от 15 до 25 градуса.

Изключителенвносител и дистрибутор

АлфаИмуноПротект

Ул. Гиго Михайловски, номер 1-3/2, Скопие

Контакт: +389 71 888 899, imunoalfa@gmail.com