Ελληνική

Το Ιμουνοάλφα (Imunoalfa) είναι ένα κροατικό προϊόν και περήφανος συνεργάτης της Παιδικής Κλινικής „Σρεμπρνιάκ“ στο Ζάγκρεμπ.

ΣΚΟΠΟΣ, ΣΥΝΘΕΣΗ,ΔΡΑΣΗ, ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το Ιμουνοάλφα είναι μοναδικά δισκία από γάλα κατσίκας και φοράδας με 5 φαρμακευτικά βότανα

Σκοπός

Ισχυρή ενδυνάμωση και συντήρηση του ανοσιολογικού συστήματος, όπως και αποτελεσματική απομάκρυνση αλλεργιών.

Σύνθεση

Το Ιμουνοάλφα είναι ένα προϊόν με πολυσύνθετη σύνθεση, επειδή μέσω των υψηλών επιπέδων ασβεστίου, σιδήρου, καλίου, φωσφόρου, χαλκού, ψευδάργυρου,  μαγνήσιου, σελήνιου και άλλων  μετάλλων, έπειτα μέσω των βιταμινών A, B6, B12, C, D, E, K, όπως και ρετινόλη, βήτα καροτένιο, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, φολικό, παντονονικό οξύ, χολίνη κτλ., βρίσκεται σε ίδιο επίπεδο με οποιαδήποτε πολυβιταμίνη και β-γλυκάνη, λόγω του ότι ικανοποιεί το σύνολο των ημερησίων αναγκών του οργανισμού με τις ουσίες της σύνθεσής του. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα συστατικά είναι φυσικής προέλευσης και αυτό ακριβώς είναι που ξεχωρίζει το προϊόν αυτό από τα πολυάριθμα παρόμοια προϊόντα και για το λόγο αυτό έχει βραβευθεί και με το Διεθνές χρυσό μετάλλιο καινοτομίας“.

Δράση

– Σκόνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ – ενδυναμώνει ισχυρά το ανοσιολογικό σύστημα, καταπολεμά τις αλλεργίες και θεραπεύει τη βρογχίτιδα. Έχει αντι-καρκινογόνες ιδιότητες.

– Σκόνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΦΟΡΑΔΑΣ – ελιξήριο για την υγεία και αντιαλλεργικό για ασθένειες των αναπνευστικών οδών και την νευροδερματίτιδα, κατά πολύ παρόμοιο με το μητρικό γάλα, γνωστό για τις ιδιότητές του κατά της γήρανσης και των ρυτίδων.

– Σκόνη από σπόρο ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΥ – καθαρίζει τον οργανισμό από δηλητήρια και βαρέα μέταλλα, αποτελεί φυσικό φάρμακο για την αναιμία, μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης και σακχάρων, ομαλοποιεί την πέψη της τροφής. 

– Σκόνη από άνθος ΜΠΕΤΟΝΙΚΑΣ – καθαρίζει το συκώτι και εκτελεί αποτοξίνωση ολόκληρου του οργανισμού. Απομακρύνει τον ερεθισμό και το άγχος και ενεργεί κατά του πονοκέφαλου.

– Σκόνη από φύλλα ΡΑΔΙΚΙΟΥ – απομακρύνει την κούραση από υπερβολικές πνευματικές δραστηριότητες, ηρεμεί, ενεργεί κατά του άγχους, της ημικρανίας και της κατάθλιψης, όπως και ενισχύει τη μνήμη.

– Σκόνη από φύλλα ΘΥΜΑΡΙΟΥ – δρα καταπραϋντικά στο βρογχικό άσθμα,  αποτελεί αντισηπτικό, διεγείρει το βήχα, ενισχύει τα νεύρα και καταπολεμά την αϋπνία.

– Σκόνη από φύλλα ΚΙΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΝΤΥΒΟΥ (Πικρομάρουλο) – βελτιώνει τη διάθεση, απομακρύνει τη θλίψη και την κατάθλιψη, δυναμώνει τη λειτουργία του συκωτιού και βοηθάει στην καταπολέμηση ασθενειών της σπλήνας και διαβήτη, δρώντας ως  διουρητικό.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Για την τακτική συντήρηση του ανοσιολογικού συστήματος, συστήνουμε 3-4 δισκία ημερησίως. Σε περίπτωση απότομης πτώσης του ανοσιολογικού συστήματος ή κατάσταση χρόνιας βρογχίτιδας, δερματίτιδας, αλλεργιών και άλλων οξείων καταστάσεων, συστήνουμε δόση από 6 δισκία ημερησίως. Η δοσολογία αυτή αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες, επειδή στα μικρότερα παιδιά είναι απαραίτητη μια γρηγορότερη ενίσχυση του ανοσιολογικού συστήματος, λόγω του ότι σ΄αυτά γρηγορότερα μειώνεται και γι΄αυτό αποτελούν την πιο ευάλωτη πληθυσμιακή ομάδα. Τα δισκία Ιμουνοάλφα έχουν το κλασικό μέγεθος και σε περίπτωση που τα παιδιά δε θέλουν να τα καταπιούν ή είναι πολύ μικρά για τέτοιας μορφής κατανάλωσης (συστήνουμε να τα καταναλώνουν παιδιά μεγαλύτερα των έξι μηνών με τη χρήση κουταλιού) – κομματιάστε το δισκίο (αυτό θα το πράξετε εύκολα, επειδή είναι εντελώς φυσικά και τεχνολογικά πιο μαλακά πρεσαρισμένα για ευκολότερη θραύση).

Δεν είναι απαραίτητο να γίνει διακοπή της κατανάλωσης. Οι εμπειρίες επιδεικνύουν ότι με τακτική χρήση, οι καταναλωτές είναι πιο δυνατοί, πιο υγιείς και πιο ανθεκτικοί. Μην ξεχνάτε ότι είναι απαραίτητη μια αυξημένη κατανάλωση υγρών για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατή η υπερβολική δόση Ιμουνοάλφα. Είναι κατανοητό ότι το προϊόν Ιμουνοάλφα δεν το συστήνουμε για άτομα τα οποία έχουν υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του.  

Συσκευασία

Το προϊόν Ιμουνοάλφα περιέχει 180 δισκία, τα οποία αρκούν για περίοδο 1-2 μηνών, αναλόγως τη δοσολογία. 

Συνθήκες φύλαξης – να φυλάσσεται σε μέρος ξηρό, σε θερμοκρασία από 15 εώς 25 βαθμούς Κελσίου.  

Αποκλειστικόςεισαγωγέας και διανομέας

Alfa ImunoProtekt
διεύθυνση
: GigoMihajlovski, αριθμός 1-3/2, Σκόπια

Επικοινωνία : +389 71 888 899, imunoalfa@gmail.com