Повеќе за Имуноалфа

Имуноалфа се уникатни таблети од козјо и кобилино млеко со 5 лековити билки. Намена Силно зајакнување и одржување на имунитетот, заштита од вируси како и ефикасно отстранување на алергии. Состав Имуноалфа е производ со многу сложен состав, бидејќи преку високите нивоа на калциум, железо, калиум, … Continue reading Повеќе за Имуноалфа