Blog: Lepeza znanja

Tesktove piše: Dora Debić

Neka Vaš PRVI IZBOR bude PRIRODNO! 
Osobe se često odlučuju na prirodne pripravke tek kada sve što su probali – razočara. Često prirodi nedamo dovoljno vremena da nam pokaže svoje dugotrajno i efikasno djelovanje jer smo i navikli na brze odgovore i brza rješenja. Želimo instant efekte, ali upravo to i dobivamo! Ako smo sretni! Tegobe su trenutačno otklonjene i možemo dalje! Ali do kada? – Sutra, kada unesemo drugu dozu tog instant rješenja. Ali kako odjednom naš instant lijek postaje constant? I zašto nas muči što smo bacili uputstva za konzumaciju? Jer ne rješavamo uzrok već ga samo maskiramo maskom univerzalne veličine koja nas počinje tiskati. Skinimo tu masku na vrijeme i dopustimo prirodi da istakne svoje blagodati i ljepote kroz našu PIRAMIDU ZDRAVLJA. U bazi Imunoalfine piramide nalazi se KOZJE MLIJEKO kojega je sastavom najviše. Tome je razlog njegovo svojstvo snažnog ojačanja IMUNITETA te dokazano ANTIALERGIJSKO djelovanje.

•Kozje mlijeko ima i izrazita ANTIKANCEROGENA SVOJSTVA te pomaže u liječenju BRONHITISA. 


ALERGIJE i ZAŠTO JA ?!? 
Alergije može imati svatko, mogu nastati i nestati u bilo kojem periodu života. Same alergije nisu nasljedne, ali se nasljeđuje predispozicija za njihovim javljanjem.  Upalni odgovor imunološkog sustava nastao izlaganjem alergenu dovodi do oštećenja normalnih tkiva. 
Sastojci IMUNOALFE -> kozje i kobilje mlijeko djeluju izrazito antialergijski čime čuvaju tkiva od nepotrebnih upala, a sam IMUNOLOŠKI sustav ukoliko je oslabljen osnažuju. 


HRAST je poznat kao vrlo otporno drvo, ali na njegovu pelud nisu otporni baš svi! Alergije koje se javljaju u mjesecu svibnju mogle bi biti uzrokovane upravo ovim vladarom šuma!
Nedajte da simptomi alergija zavladaju vama, smanjite ih i eliminirajte nagrađenom formulom IMUNOALFE na bazi kozjeg i kobiljeg mlijeka visoke antialergijske djelotvornosti! 


Jeste li znali da: 
KOZJE MLIJEKO dokazano djeluje: imunostimulativno, stimulira sintezu antitijela, antioksidativno, antimikrobno…

Kozje mlijeko lakše je probavljivo zbog manje količine LAKTOZE te time pogodno za primjenu osobama koje su LAKTOZA INTOLERANTNE . 

Zbog smanjene količine alfa-s1-kazeina -> čestog alergena u kravljem mlijeku – pogodno je za konzumaciju osobama ALERGIČNIM NA MLIJEKO

Navedeni su samo neki od razloga zašto je KOZJE MLIJEKO dobilo čast biti glavnim sastojkom zdrave , prirodne i moćne IMUNOALFE 


Zašto ponekad lijekovi ne pomažu već odmažu ⁉️
Lijekovi koji se često pripisuju kod ALERGIJA nazivamo antihistaminicima. Takvi lijekovi blokiraju HISTAMIN tj. reakciju imunosnog sustava.
Histamin djeluje na budnost, pa antihistamini potiču spavanje. Isto tako, uništavanje neurona koji proizvode histamin ili inhibiranje histaminske sinteze dovodi do poteškoća s koncentriranjem. IMUNOALFA je prirodan imunomodulator koji stimulira imunološki sustav kako bi se održao u ravnoteži . Njeni sastojci ne djeluju umjesto našeg IMUNITETA niti ga ne blokiraju, već mu pomažu ostati u ravnoteži koja je optimalno stanje. 


ZAŠTO ODABRATI DEHIDRAT? 
➡️Pravilnim provođenjem dehidratacije namirnica gubi vodu, a ZADRŽAVA funkcionalne komponentne: VITAMINE i MINERALNE TVARI i nutritivne MAKRONUTRIJENTE (proteini, ugljikohidrati i masti)
Takav kompletan sastav omogućava visoku apsorpciju i potpunu iskoristivost zbog međudjelovanja sastojaka IMUNOALFA je proizvod sačinjen od dehidrata kozjeg i kobiljeg mlijeka te ljekovitih biljaka. 


Bogat i svestran ➡️ KORIJANDER /koji je jedan od sastojaka Imunoalfe sadrži: 
•Minerale (kalcij, kalij, magnezij, cink,željezo, fosfor, selen, jod)
•Vitamine (A,B1,B2,B3,C)
•Organske kiseline i eterična ulja
Korijander djeluje 
•Na poboljšanje probave
•Na iskašljavanje kod bronhitisa i upale pluća
•Snižava krvni tlak 
•Regulira šećer u krvi
•Ublažava alergije


 

Zdravo. Prirodno. Moćno.